Werkwijze voor apothekers

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, zodat wij u de maatkleding kunnen laten zien en we de diverse mogelijkheden met u kunnen bespreken.
De kleding is verkrijgbaar van maat 34 t/m maat 58. Wij rekenen geen meerprijs voor speciale maten.
De kleding is leverbaar in 11 kleuren
De kleding is kleurecht, strijk en krimpvrij

Levering

De verwachte levertijd is tussen 4 en 6 weken en de bestelling zal bij u in de zaak worden afgeleverd.
Als u kleding wilt bestellen voor `n nieuwe medewerkster is dat geen probleem, wij garanderen minimaal 2 jaar na levering dat zowel de stof als het model nog te bestellen is. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe medewerkster de kleding zo spoedig mogelijk geleverd krijgt.

Borduren

Ervaring heeft ons geleerd dat een borduursel veel duurzamer en kleurvaster is dan een bedrukking, het is ook minder aan slijtage onderhevig. Daarnaast heeft een borduursel een professionele en exclusieve uitstraling.
Uiteraard kan Embron Bedrijfskleding dit voor u verzorgen, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Fiscale aftrekbaarheid

De belastingdienst stelt bepaalde voorwaarden aan bedrijfskleding om het als bedrijf als aftrekpost te kunnen opvoeren. Het moet duidelijk zijn dat de kleding strikt wordt gebruikt als bedrijfskleding en niet privè wordt gedragen. De kleding moet dan ook zijn voorzien van een logo of bedrijfsnaam dat gerelateerd is aan uw bedrijf.

FAQ

De meest gestelde vragen hebben wij vast voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik zien voor wie de kleding is?

Aan ieder kledingstuk hangt een label met de naam van de betreffende persoon.

Hebben jullie ook een catalogus?

Wij hebben geen catalogus. We zijn van mening dat je kleding moet kunnen zien, voelen en passen. Daarom komt één van onze kledingadviseurs graag vrijblijvend bij u lang

Hoeveel tijd neemt een vrijblijvende afspraak in?

U kunt rekenen op ongeveer een uur. Wij komen met een kledingrek met al onze modellen en bespreken met u de mogelijkheden van o.a. borduren van uw kleding, en adviseren u graag hoeveel kledingstukken een medewerkster nodig heeft.

Verder is het afhankelijk van uw verdere wensen.